Krijg 10% korting op je eerste bestelling met code: NIEUW10%

Welkom bij Perform Equipment!

10% EXRTA KORTING OP JE EERSTE BESTELLING!

FIRST10%
  • Gratis verzending

    boven €2.000,-

  • Speciale aanbiedingen

    Bij zakelijke bestellingen

  • Direct passend advies

    Via chat of telefoon

  • Welkom op locatie

    Om te testen of af te halen

De beste fitness accessoires voor jouw pt studio of crossfit box

De beste fitness accessoires voor jouw pt studio of crossfit box

Rien Venhuizen |

Of je nu een ervaren personal trainer bent of net een nieuwe CrossFit box hebt geopend, het juiste gereedschap is cruciaal voor het succes van je trainingen. Deze accessoires verbeteren niet alleen de efficiëntie van je workouts, maar zorgen ook voor variatie en plezier. Hier zijn de vijf must-have accessoires voor elke training studio of CrossFit box.

 

Wooden Plyo Box:

Een houten plyo box is veelzijdig en ideaal voor plyometrische oefeningen zoals box jumps, step-ups en burpee box jumps. Ze zijn stevig en bieden verschillende hoogtes voor diverse oefeningen en vaardigheidsniveaus. Plyo boxen helpen bij het ontwikkelen van kracht, snelheid en explosiviteit.

Soft Plyobox:

Naast de traditionele houten versie, is een soft plyobox een veiliger alternatief dat blessures minimaliseert. Deze boxen zijn bedekt met een zachte laag die de impact op de schenen en knieën vermindert tijdens sprongen. Ze zijn perfect voor beginners of voor gebruik in high-intensity workouts waar de vermoeidheid toeneemt en het blessurerisico hoger is.

Resistance Bands:

Resistance bands zijn extreem veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen. Ze zijn perfect voor krachttraining, stretching, mobiliteitsoefeningen en zelfs voor revalidatie. Vanwege hun lichte gewicht en draagbaarheid zijn ze ook ideaal voor trainers die op locatie werken.


Battle Rope:

Battle ropes bieden een dynamische, high-intensity workout die zowel de kracht van het bovenlichaam als het uithoudingsvermogen verbetert. Ze kunnen worden gebruikt voor golfoefeningen, slams en zelfs dubbele golven, waardoor ze een must-have zijn voor elke trainingssessie die cardio en kracht combineert.


Jump Ropes:

Touwtje springen is een uitstekende manier om cardiovasculaire conditie op te bouwen, coördinatie te verbeteren en calorieën te verbranden. Springtouwen zijn goedkoop, draagbaar en effectief, waardoor ze een essentiële toevoeging zijn voor elke fitnessfaciliteit.


Deze accessoires verrijken niet alleen de inhoud en kwaliteit van de trainingen in je personal training studio of CrossFit box, maar verhogen ook de betrokkenheid en tevredenheid van je cliënten. Door te investeren in deze tools, zorg je voor een uitgebreid en uitdagend fitnessprogramma dat je klanten zal helpen hun fitnessdoelen te bereiken.